Kijkwaardige winkel

 

Een winkel met een eigenaar die gelooft dat meer zien de kunst van het beter kijken is. 

De totstandkoming van de winkel is de liefde die Azami heeft voor de balans tussen innerlijk en uiterlijk. 'Ik wilde niet de zoveelste optiekzaak openen, maar een ruimte creŽren waar mensen, hun persoonlijkheid en functionele ontwerpen samenkomen door toegepaste kunst. Ik wil bezoekers en passanten verrassen met de visie van ontwerpers en kunstenaars'.

In de winkel zijn er wisselende tentoonstellingen rond het onderwerp 'Zien is meer dan kijken'. Natuurlijk vindt u er ook een collectie brillen; brillen van bekende en onbekende ontwerpers. Daarnaast is het mogelijk om in een veelheid van edele materialen een eigen ontwerp te laten maken.

'Een bril is niet alleen 'n functioneel hulpmiddel maar een vorm van zelfexpressie'. Ik kijk in eerste instantie naar de mens die ik voor me heb om vervolgens samen een montuur te kiezen. Dat betekent niet dat iedereen met een moderne designbril de deur uitgaat. De kunst is om een montuur te vinden die bij zijn of haar persoonlijkheid past: ingetogen of expressief, serieus of lichtvoetig, autoritair of zachtmoedig.

'Een bril die past is meer dan een bril die goed zit'.

www. Azami.info

www.Zeiss.nl

openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 9.30 tot 18.00 uur

donderdag koopavond 19.00 - 21.00 uur

zaterdag 9.30 tot 17.00 uur

1e zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur

Naar Hoofdmenu

' optiekzaak optiekwinkel brillenwinkel Den Haag optiekwinkels