Le Rêve, een Bed & Breakfast met sterallures

Op loopafstand van het Nijmeegse stadscentrum en het Centraal Station, bevindt zich Le Rêve. 

U kunt ook - gratis - parkeren voor de deur.

Le Rêve is veel meer dan een mooie hotelkamer: het is een luxe appartement uit de jaren dertig met een inrichting die teruggrijpt naar het 19e-eeuwse “fin de siècle-gevoel”. 

Tot uw beschikking staan: een grote sfeervolle woonkamer, een prachtige keuken, badkamer, toilet, een “dromerige” slaapkamer en een kleine stadstuin.
U krijgt de sleutel en het hele onderkomen is voor u alleen. Wilt u eruit, dan bent u binnen 5 minuten te voet weer in de gezellige, Bourgondische binnenstad, met leuke winkels, gezellige eetcafés en sfeervolle restaurants.

Hebt u het zo naar uw zin, dat u de deur niet meer uit wilt, dan kan dat ook, want de keuken van Le Rêve is prima uitgerust: borden, pannen, glazen, bestek, koffiezet-apparaat, oven, tosti-apparaat, citruspers en waterkoker. U kunt dus ook uw eigen chef-kok zijn.

Als u lekker hebt uitgeslapen “au lit de rêves” kunt u genieten van het ontbijt. Wij serveren dit overigens niet, alles is aanwezig zodat u het zelf kunt samenstellen op het door u gekozen tijdstip. Le Rêve en Nijmegen wachten op u!!

Prijs voor 2 personen: € 100,-- per nacht inclusief uitgebreid ontbijt en welkomstpakket. 

Voor 4 personen kost Le Rêve € 150,00. Er staat een bedbank in de woonkamer.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. 

 

Op onze kalender kunt u zien of we nog iets vrij hebben in deze of de volgende maand. 

Klik op www.lecharme.nl of  www.weekendhotel.nl

Vooraf reserveren is noodzakelijk: 024 - 377 35 68 of 322 16 70 na 13.00 uur.
Tot ziens!! 

   

Ton Jetten en Marlies Fuchs

Naar Hoofdmenu