Chez Riandre
Kromhout 200
3311 RJ Dordrecht
Tel. 078 - 614 30 54
peter.griffioen@gmail.com
 
 

Bij Chez Riandre is kaalheid geen taboe.

 

Het haar is het sieraad van de vrouw. Het is een bekend gezegde. Maar chemokuren, haarziektes en ouderdom kunnen tot haarverlies leiden en kaalheid bij vrouwen blijkt dan toch een taboe te zijn. Maar niet bij Chez Riandre. Ria, eigenaresse van de zaak, ziet graag dat vrouwen met haarproblemen gemakkelijk bij haar binnen kunnen lopen en zij doet er dan ook alles aan om een ontspannnen sfeer te creŽren. "Kijk", vertelt Ria, "toen ik jong was verloor ik mijn haar als gevolg van de haarziekte Alopecia. Iemand die haar heeft, kan zich niet voorstellen wat het betekent en hoe het voelt om geen haar te hebben. Ik weet uit eigen ervaring wat mijn klanten doormaken en wat belangrijk is aan het hebben van een goede pruik. Ik ben deze zaak dan ook begonnen, omdat ik niet tevreden was over de pruiken in die tijd en zeker niet over de wijze, waarop je een pruik aangemeten kreeg. Bovendien waren de meeste pruiken wel erg oudbollig."

    

Privacy

   

Chez Riandre bestaat sinds 1987. De zaak is breed opgezet. Je kunt er terecht voor (permanente) make-up en een schoonheidsbehandeling, want Ria is ook schoonheidsspecialiste. "Dat is ook prettig voor de klanten", vertelt Ria "het geeft de klant een gevoel van privacy, omdat je bij mij niet alleen voor een pruik hoeft binnen te komen. Maar mensen hoeven niet hierheen te komen hoor. Er zijn veel zieke mensen en die bezoek ik met liefde thuis, zelfs in de avond en op mijn vrije dagen. Want een goede pruik kan zoveel voor mensen betekenen en vooral als ze al een hoop ellende meemaken."

    

Service

 

De service die Ria biedt gaat echter nog verder dan bezoek aan huis. Afgezien van het feit, dat ze alle opleidingen in huis heeft op het gebied van haarwerken, is ze ook aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Ria helpt haar klanten dan ook bij het regelen van de zaken met de zorgverzekeraar. "Verder houd ik mij ook bezig met de verzorging en het onderhoud van de pruik, zoals wassen en watergolven en andere technieken om de pruik mooi te laten blijven. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten, waarbij het vooral belangrijk is, dat het niet te zien is, dat iemand een pruik of een haarstukje draagt. De keuze is tegenwoordig dan ook een stuk uitgebreider dan een aantal jaren geleden. Er zijn pruiken van echt haar en van kunstvezels en er zijn verschillende bevestigingstechnieken, zodat de pruik mooi op zijn plek blijft zitten. Je kunt zwemmen en slapen met een pruik en er is een enorm aanbod, in kleur en modellen. Meestal is het eigen haar en de eigen haarkleur het uitganspunt om de juiste pruik te kiezen. "Dit werk geeft veel voldoening. Ik heb drie plakboeken vol met bedankjes van mensen" aldus Ria. "Kaalheid kan iedereen overkomen en het blijft een taboe. Als ik dan iemand met een mooie pruik naar buiten zie gaan en je niet ziet dat het een pruik is, dan ben ik weer dik tevreden en de klant ook."

  

* PRUIKENBOETIEK  * SCHOONHEIDSSALON * PERMANENTE MAKE-UP *
* haarwerken * verzorgingsproducten * gezichtsbehandeling * 
* (permanente) make-up * hotstone massage *

Openingstijden in overleg na telefonische afspraak.

Tel. 078 - 614 30 54

Plattegrond

 

 


Ga naar happytown.nl
Dordrecht, Dameskapsalon, Chez, Riandre, 3311, BN, Zwijndrecht, pruikenboetiek, nagelstudio, zonnestudio, schoonheidssalon, kapsalon, dameskapsalon, knippen, kapper, dameskapper, damessalon, haarverzorgingsprodukten, kapperszaak, kapperswinkel, haarwerken, hair-extentions, verzorgingsproducten, gezichtsbehandeling, elektronischepileren, epileren, elektronisch, permanente, make-up, gelnagels