Sleutel- en slotenspecialist B. Bosman

Johan de Wittlaan 19

6828 XB Arnhem

Tel. 026 - 442 12 47 Fax. 026 442 42 21

 

Al meer dan vijftig jaar zijn wij het vertrouwde adres in Arnhem voor het leveren van sloten, sleutels en brandkasten en het opnemen en uitvoeren van mechanische beveiligingen voor bedrijven en particulieren.

Dit alles gebeurt vanuit onze zaak aan de Joh. De Wittlaan waar alweer de derde generatie Slotenspecialist zijn werk doet.

De mogelijkheid bestaat om samen met een ervaren monteur uw hang- en sluitwerk langs te lopen zodat wij u een offerte kunnen aanbieden die speciaal voor uw woning geschikt is.

Ons assortiment houden wij zo breed mogelijk en kunnen dan ook vrijwel allerlei sleutels leveren, ook voor uw gecertificeerde sleutels kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van hoofdsleutel-systemen, deze stellen wij op in overleg met de klant zodat al uw wensen hierin opgenomen kunnen worden.

Ook het aanleggen en onderhouden van toegangscontrole-systemen behoort tot ons werk. Dit hebben wij in een groot gebied in Nederland al toegepast.

In onze zaak hebben wij ook een showroom waar men rustig kan bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van brandkasten in verschillende prijsklassen.

Om de kennis van ons personeel up to date te houden zijn wij aan gesloten bij het Nederlands sleutel- en slotengilde (NSSG), Dutch locksmith co-operation (DLC), Europese slotenmakersgilde (ELF) en het Amerikaanse sleutelgilde (ALOA).

Voor al uw vragen zijn wij geopend:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

11.00 - 17.00

Gesloten

11.00 - 17.00

11.00 - 17.00

11.00 - 17.00

10.00 - 14.00

 

WWW.BOSMANSLEUTELS.NL 

 

Omschrijving: Sleutelservice en slotenspecialist tevens het adres voor brandkasten, beveiligingssystemen en toegangscontrole.

Naar Hoofdmenu