't Gupke

Dierenspeciaalzaak

Ginnekenweg 50

4818 JG  Breda

Tel. 076 - 514 03 83

 

Net buiten het centrum van Breda aan de Ginnekenweg op nummer 50 vindt u Dierenspeciaalzaak ‘t Gupke.
’t Gupke is al meer dan 30 jaar uw specialist op het gebied van dieren en dierverzorging in de regio Breda, maar ook ver daarbuiten.

Binnenafdeling

Dierbenodigdheden
Wanneer u onze winkel binnenloopt, wordt u in eerste instantie bedolven onder een enorme keuze aan dierbenodigdheden als honden- en kattenhalsbanden, riemen, manden, kussens, voerbakken, borstels, speeltjes en traktaties, maar ook vogelkooien en toebehoren.
Ook treft u hier onze (deels homeopathische) dierenapotheek aan, waarbij wij u uitgebreid van advies kunnen dienen bij allerlei kleine en grotere ongemakken.
Naast de ruime sortering dierbenodigdheden voor hond, kat, vogel en knaagdier, kunt u bij ons tevens terecht voor voeders en verzorgingsadvies. 

Wij zijn leverancier van onder andere Bento Kronen, Royal Canin, Hill’s Science Plan en Kilina. 
Daarnaast verzorgen wij specialistische voeding voor specifieke diersoorten als bijvoorbeeld degoes en andere exoten. Voor dergelijke diersoorten ontbreekt het in de reguliere handel vaak aan gespecialiseerde voeders, welke wij op basis van onze jarenlange ervaring met de kweek van deze soorten hebben kunnen ontwikkelen tot uitgebalanceerde voeding. Elk dier heeft immers zijn eigen eisen.

Tropische vissen en aquaria
In onze aquariumafdeling kijkt u uw ogen uit naar de kleurenpracht van honderden tropische vissen van klein tot groot. Guppen, goudvissen, maar ook maanvissen en zelfs roggen en piranha’s zwemmen sierlijk door de tropische wateren van de aquaria van ’t Gupke.
Niet alleen voor vissen, maar ook voor alle aquariabenodigdheden en zelfs op maat gemaakte aquaria kunt u bij ’t Gupke terecht.

Tropische vogels
Na onze aquariumafdeling wordt u begroet door vrolijk zingende tropische vogels in de binnenvogelafdeling. Van kanarie tot papegaai, van vrolijk lied tot gezellige babbel, voor elke vogelliefhebber van 0 tot 100 treft u hier een gevederde vriend om uw huiskamer wat op te vrolijken met gezelschap.
De tropische vogels hebben bij ’t Gupke nog een ander soort gezelschap dan alleen hun soortgenoten, namelijk de exotische knaagdieren. De chinchilla met zijn zachte vacht, maar ook hamsters, tamme ratten en eekhoorntjes treft u hier aan. Ook voor deze dieren geldt: alles wat ze zich maar kunnen wensen kan ons ervaren team voor u verzorgen. Van voeders tot kooien, en natuurlijk de leukste speeltjes!

Reptielen en terraria
Een hoofdstuk apart is onze afdeling reptielen en terraria. Deels afkomstig van eigen kweek, treft u bij ons een grote sortering reptielen als slangen, kleinere hagedissen, leguanen, kikkers en schildpadden aan. Van python tot varaan, van skink tot boomkikker, u kijkt uw ogen uit.
In deze afdeling treft u nog een tweede groep dieren aan in terraria. Hier vindt u onder andere voor de liefhebbers vogelspinnen, schorpioenen, maar ook de meer onschuldige wandelende takken en wandelende bladeren. 
Wij kunnen u tevens voorzien van alle benodigdheden om het deze dieren naar de zin te maken, van lamp en voer tot volledig ingerichte terraria.

Buitenafdeling

Buitenvogels
Volièrevogels zijn bij ons eveneens ruim vertegenwoordigd. Zoals bij al onze dieren wisselen de soorten regelmatig, zodat u bij een bezoek aan onze buitenvogelafdeling naast diverse sierkippen, duiven en een zeer divers aanbod aan andere sier- en zangvogels ook nog wel eens verrast kunt worden met exotische soorten als nachtegalen, kaketoes of zelfs een flamingo. U weet nooit wat u bij ons tegenkomt.

Knaagdieren en hokken
In onze buitenafdeling hebben ook onze grotere knaagdieren hun plekje. Cavia’s en konijnen, van groot tot klein knabbelen er rustig op los. Van dwergkonijntjes met vlekjes tot de hangoren die hun naam eer aan doen.
Voor deze dieren hebben wij alle producten om hun leventje zo aangenaam mogelijk te maken. Drinkflessen, voerbakjes, en natuurlijk voer, snoepjes en stro. Ook voor het hok zelf kunt u bij ons terecht, zowel standaard als precies voor uw dier op maat gemaakt.

Vijvervissen en vijvers
Buiten treft u ook onze vijverafdeling aan. Vissen en schildpadden, vijverplanten en pompen, alles wat u nodig heeft om een oase van rust te creëren in uw tuin. Vanzelfsprekend kunnen wij u met raad en daad terzijde staan bij het aanleggen en onderhouden van uw vijver. Daarnaast kunt u ook voor levend voer bij ons terecht, om uw vissen in optimale conditie te houden.

U ziet het: Dierenspeciaalzaak ’t Gupke is voor de dierenliefhebber HET aangewezen adres in Breda. Wij zien ernaar uit u bij ons te mogen verwelkomen!
 

Openingstijden:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

 

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 17.00

Naar Hoofdmenu